مزایای تعمیر اصولی صندلی اداری

  • نویسنده پست:
  • دسته‌بندی پست:مقالات
  • دیدگاه‌های پست:۰ دیدگاه

مزایای تعمیر اصولی صندلی اداری

امروزه شرکت‌ها و مراکز اداری از صندلی‌های اداری استفاده می‌کنند. خرابی و پوسیدگی صندلی اداری به معنای غیر قابل استفاده بودن و پایان حیات آن نیست، بلکه با تعمیر اصولی صندلی اداری می‌توان دوباره به آن عمر دوباره بخشید. تعمیرات صندلی اداری موارد زیر را شامل می‌شود:

چرخ صندلی، جک، پایه، مکانیزم صندلی، روکش.

تعمیر صندلی اداری

 از جمله مزایای تعمیر اصولی صندلی اداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

صرفه جویی در هزینه‌ها: شرکت‌ها در هنگام دور ریختن صندلی‌های اداری بایستی به زیان متحمل شده بیاندیشند تا با تعمیر اصولی صندلی اداری در هزینه‌ها صرفه جویی شود و این هزینه را در بخش دیگری سرمایه‌گذاری کنند.

راحت بودن صندلی اداری تعمیر شده: اگر تعمیر صندلی اداری به صورت اصولی و توسط تکنسین مجرب و کار بلد تعمیرات صندلی اداری انجام شود، راحتی کارمندان را به دنبال دارد. دلایل این امر به شرح زیر است:

  • مطابقت و عادت کردن کارمندان با صندلی‌های اداری قبلی باعث شده است که در صورت خرید صندلی اداری جدید کارمندان مدت زمانی نیاز داشته باشند تا به راحتی با آن مطابقت پیدا کنند‌.
  • با تعمیر اصولی صندلی اداری مجدداً می‌توانید از آن استفاده کنید و فضای کار عالی داشته باشید.

تعمیر صندلی اداری

نکات اصلی تعمیر اصولی صندلی اداری

قبل از تعمیر اصولی صندلی اداری به نکات اصلی زیر توجه کنید:

  • برای تعمیر اصولی صندلی اداری از مجموعه‌ای که دارای تکنسینی متخصص و متعهد و با تجربه کمک بگیرید تا با تشخیص صحیح عیوب از هزینه‌های مازاد جلوگیری شود.
  • در هنگام تعمیر اصولی صندلی اداری از قطعات با کیفیت و مرغوبی استفاده شود که قیمت منصفانه‌ای هم داشته باشند. در این صورت طول عمر صندلی اداری افزایش می‌یابد. همچنین دیگر نیازی به تعمیرات پی در پی نیست.
  • قبل از تعمیر اصولی صندلی اداری بهتر است از یک راهنما و مشاور تعمیرات نسبت به تعیین ارزش داشتن تعمیرات صندلی اداری خود کمک بگیرید. اگر هزینه تعمیر صندلی اداری مازاد باشد بهتر است از گزینه جایگزین کردن صندلی استفاده نماید.

خرابی‌ها ومشکلات رایج در تعمیر اصولی صندلی اداری

بیشترین خرابی و مشکلات رایج در تعمیر صندلی اداری مربوط به موارد زیر است:

شکستگی دسته صندلی اداری: این اتفاق در اثر وارد شدن فشار به دسته صندلی ایجاد می‌شود.

خرابی پشتی صندلی: در صورت استفاده نادرست و خواباندن بیش از حد پشتی و وارد کردن فشار بیش از حد به آن با یکی دیگر از مشکلات صندلی اداری مواجه خواهیم شد که باعث شکستن و صدا دادن صندلی می‌شود.

شکستن چرخ‌ها: در صورت استفاده نادرست و عدم تحمل وزن افراد با مشکل شکستن چرخ‌ها مواجه خواهیم شد. همچنین اگر پرز و کرک داخل چرخ‌ها گیر کند منجر به روان نبودن چرخ‌ها می‌شود.

خرابی جک صندلی:  پریدن بر روی صندلی در هنگام بالا بودن جک صندلی اداری باعث خالی شدن گاز جک صندلی می‌شود و دیگر نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

خرابی ابر و فوم صندلی اداری:  اگر در مدت زمان طولانی از صندلی اداری استفاده کنیم و یا صندلی را شستشو دهیم و یا آب به داخل آن نفوذ کند با خرابی ابر و فوم صندلی مواجه خواهیم شد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید