رایج‌ترین مشکلات تعمیر قطعات صندلی اداری

  • نویسنده پست:
  • دسته‌بندی پست:مقالات
  • دیدگاه‌های پست:۰ دیدگاه
مشکلات رایج تعمیر صندلی

رایج‌ترین مشکلات تعمیر قطعات صندلی اداری

امروزه با توجه به شرایط اقتصادی نامساعد حاکم بر جامعه، اغلب افراد با خراب شدن یک وسیله، به جای تعویض آن و تهیه وسیله‌ای جدید، درصدد تعمیر آن برمی‌آیند. ابزاری مانند صندلی‌های های اداری نیز مستثنی از این قاعده نمی‌باشند. انواع صندلی‌ها به ویژه صندلی‌های اداری، در شرایط مختلف و با آسیب به قسمت‌های گوناگون، نیازمند تعمیر در کارگاه می‌شوند. اما تعمیر صندلی‌های اداری و بازگرداندن مجدد آن‌ها به شرایط مطلوب و قابل استفاده، همواره کار راحتی نخواهد بود و ممکن است مشکلات متعددی داشته باشد که در این مقاله به بررسی این مشکلات خواهیم پرداخت.

 

مشکلات رایج تعمیر صندلی

مشکلات چرم یا رویه صندلی اداری:

اغلب صندلی‌های اداری جنس چرم دارند اما همین چرم نیز درجه بندی‌های متفاوتی از نظر کیفیت دارد. خراب شدن چرم در صندلی‌های اداری می‌تواند هم به علت استفاده نادرست  افراد از آن‌ها باشد و هم می‌تواند دلیلی بر کیفیت پایین چرم صندلی باشد. در کارگاه برای تعمیر این نوع خرابی صندلی یا از روش پولیش استفاده می‌کنند که در واقع  نوعی رفو محسوب می‌شود و یا چرم صندلی را به طور کامل تعویض می‌کنند.

 

شکستگی یا خرابی دسته‌های صندلی:

این امکان وجود دارد که آسیب وارد شده به صندلی‌های اداری به دلیل خرابی دسته های صندلی باشد. در ساخت دسته صندلی‌های اداری اغلب از ترکیبات چوبی استفاده می‌شود و در صورتی که این دسته‌های چوبی وزن زیادی را متحمل شوند ممکن است پس از مدتی دچار فرسایش و در نهایت شکستگی شوند؛ که در این صورت تنها راه تعمیر صندلی، تعویض دسته‌های آن می‌باشد. دسته‌های صندلی قابل تعمیر نخواهد بود و تنها راه آن، تعویض می‌باشد. در تعویض این دسته‌ها باید به کیفیت چوب دسته صندلی توجه کرد و از دسته‌هایی چوبی با کیفیت بالاتر استفاده کرد.

خرابی یا شکستگی جک در صندلی اداری:

اصلی‌ترین قسمتی که در یک صندلی اداری وجود دارد، جک آن است. جک وظیفه تنظیم ارتفاع در صندلی‌ها را دارد. با استفاده از جک صندلی می‌توان ارتفاع آن را به دلخواه تنظیم کرد. اما برخی عوامل مانند اعمال نیرو یا فشار ناگهانی به صندلی باعث خراب شدن جک خواهد شد. بدین صورت که درون جک صندلی، یک محفظه هوا وجود دارد که با اعمال نیروی ناگهانی مانند پریدن بر روی صندلی، این هوا خالی می‌شود و جک از کار می‌افتد. در این حالت، جک صندلی باید در کارگاه توسط افراد کارشناس تعویض یا تعمیر شود.

تحلیل رفتن فوم‌ها و ابر‌ها در صندلی‌های اداری: 

طبیعی است که پس از استفاده و نشستن‌های طولانی مدت از هر صندلی، فوم یا ابر آن پس از مدتی دچار تحلیل رفتگی خواهد شد. حتی اگر از بهترین روش‌های حفاظتی از صندلی استفاده شود، اما به تدریج ابر صندلی تحلیل می‌رود که در این صورت فوم باید تعویض شود.

خرابی پشتی صندلی‌های اداری:

تقریبا می‌توان گفت که رایج‌ترین ایرادی که به مرور زمان برای صندلی‌های اداری ایجاد می‌شود، خراب شدن پشتی‌های صندلی است. علت این اتفاق، استفاده طولانی مدت از صندلی و یا طرز استفاده نادرست و نشستن غلط بر روی صندلی است. در صورت خرابی پشتی صندلی اداری، پشتی آن باید تعمیر شود. لازم به ذکر است که تعمیر پشتی صندلی‌های اداری، نسبت به تعمیر یا تعویض سایر اجزای صندلی، هزینه کمتری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید